luni, 21 mai 2012

Intrebare

Salutare,

Pot sti de ce mi-a fost taiat accesul pe blog fara sa fiu informat in prealabil ?
Vad ca nici pe site nu ma mai pot autentifica.

Verific din nou remedierea situatiei la sfarsitul saptamanii si fctie de acasta voi decide suspendarea sau nu a contului.

Dragilor, pe munca mea pretind un respect minim si nu sa fiu dat afara fara macar sa fiu informat.

4 comentarii:

  1. Salut Raul.

    Accesul tau pe blog nu a fost taiat, dovada ca poti posta. Doar administrarea, deoarece ai spus ca renunti si eu am preluat si mi s-a parut normal sa fiu adminiostrator singur, adica eu raspund de ceea ce fac, in cazul ca cineva va intreba ceva. Ca si acum de altfel. Mi se pare mai corect sa fie o singura persoana care raspunde. Ai anuntat public ca renunti, am anuntat public ca preiau, asa ca eu administrez acum. Ai acces pe blog, pe site si pe grup. Nu mai administrezi deoarece ai renuntat. Dar esti membru si nu te da nimeni afara. De ce atata suparare? Numai bine iti doresc, Emil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emil, am anuntat public ca renunt la Facebook iar tu te vei ocupa de site si blog. Din acel moment si pana in prezent, nu am intervenit nici pe site si nici pe blog, v-am lasat sa va desfasurati. La fel va fii si in continuare. Ai luat o decizie pe care daca mi-ai fii adus-o la cunostinta inainte de a o pune in practica, poate reactia mea ar fii fost alta - siteul si blogul nu ma mai intereseaza. In situatia de fata insa, I'm pissed off - voua va apartin doar postarile !!! Nu stiu cat de bine cunoasteti infrastructura platformei, asocierea celor 2 produse cu contul meu de mail, analitycs, webmaster, FeedBurner, AllBlogs etc - un simplu raport la Google si le suspend pe amandoua (site + blog;). Nu am intentia sa fac rau, nu am pretentii financiare dar nici nu decideti voi postura mea fara macar sa ma informati. Aveti o saptamana sa remediati problema. Probabil, dupa aceea voi parasi eu la un moment dat - DECIS DE MINE - atat blogul cat si site-ul. Este calea calea amiabila pe care vi-o propun.

      Ștergere
  2. Raul imi cer scuze pentru ce s-a intamplat. Se pare ca a fost o neintelegere. Eu inteleg renuntarea altfel se pare. Tu ai renuntat, dar vrei sa fii in continuare administrator. Trebuia sa precizezi asta atunci sau sa-mi scrii in particular. Ai ales calea aceasta, foarte bine. Cum am spus a fost o neintelegere. Vei recapata inapoi administrarea pe site si pe blog. Cand ai spus public ca renunti si ai cautat pe cineva si eu m-am oferit, nu ai spus ca renunti, dar vrei sa fii administrator in continuare. De aici a plecat totul. Cum am spus vei recapata inapoi puterea si vom fi doi. Nu ma deranjeaza, mai ales ca meritul realizarii este al tau. Eu am incercat sa pastrez ceva ce ar fi pacat sa se piarda. S-auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Raul s-a remediat neintelegerea. Esti administrator pe blog si proprietar pe site. Pe viitor sa fii mai explicit ca sa nu mai apara astfel de neintelegeri regretabile, iar eu voi incerca sa intreb inainte de a presupune. Acum totule in regula. S-auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere